За квитками на потяги із Києва до Одеси і Дніпропетровська можна не йти у касу

Вівторок, 29 жовтня 2013, 14:31

"Укрзалізниця" впровадила посадку за електронними квитками ще у двох найпопулярніших нічних поїздах, які з’єднують Київ з Одесою та Дніпропетровськом.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба відомства.

З 29 жовтня з електронним квитком можна сісти у поїзди №91/92 Київ-Львів-Київ.

Починаючи з 14:00 30 жовтня пасажири зможуть купити електронні квитки на поїзди №106/105 Одеса-Київ-Одеса, а з 14:00 31 жовтня - на поїзди №79/80 Київ-Дніпропетровськ-Київ.

Таким чином пасажири можуть скористатися електронними квитками для поїздок нічними поїздами у шести напрямках: з Києва до Донецька, Харкова, Сімферополя, Львова, Одеси і Дніпропетровська та зворотно.

Нагадаємо, що скористатися електронними квитками також можуть пасажири швидкісних електропоїздів категорії Інтерсіті+, які подорожують із Києва у напрямку Львова, Харкова, Донецька, Дніпропетровська, Запоріжжя та зворотно. А також – із Донецька та Харкова до Сімферополя та зворотно.

Придбати електронні квитки пасажири можуть через онлайн-систему Укрзалізниці booking.uz.gov.ua. При оформленні електронного квитка необхідно обов’язково зазначити ім’я та прізвище особи, яка здійснюватиме поїздку. При посадці у вагон пасажир повинен мати паспорт або інший документ.

Із самостійно роздрукованими електронними квитком вони можуть вирушати на посадку у вагон, минаючи залізничну касу.

Оформлення електронних квитків припиняється за одну годину до відправлення поїзда з початкової станції маршруту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News