Приміщення вареничної Тимошенко не належало ФДМУ - адвокат Тимошенко

Середа, 30 жовтня 2013, 19:57

Фонд держмайна України ніколи не володів приміщенням, у якому знаходиться варенична Євгенії Тимошенко.

Про це заявив адвокат доньки екс-прем'єра Юлії Тимошенко Андрій Козар.

За його словами, заява начальника регіонального відділення ФДМ у Дніпропетровській області Ганни Миргородської "не відповідає реальним обставинам справи".

"Фонд держмайна ніколи юридично не володів відповідним приміщенням - ним володіло акціонерне товариство, яке було створене на базі інституту і відчужувало відповідне приміщення юридичній особі", - заявив Козар.

"Так само ФДМ ніколи не володів і невеличкими приміщеннями, в яких близькі родичі Юлії Тимошенко вели малий бізнес і які також згадуються у коментарі чиновниці", - додав він.

"Ще раз наголошую, що по перших позовах щодо майна доньки Юлії Тимошенко, які були ініційовані управлінням ФДМ у Дніпропетровській області, відомство отримало відмову", - заявив адвокат.

"Суди не задовольнили вимоги щодо витребування цих приміщень у законних власників. Навпаки, суди визнали доньку Юлії Тимошенко та близьких її родичів добросовісними власниками, які розпоряджаються цими приміщеннями на законних підставах", - додав він.

"І останнє. Ще раз підкреслюю, що те, що відбувається з Євгенією Тимошенко та близькими родичами Юлії Тимошенко - це виключно політичне переслідування та спроба чинити моральний тиск на Юлію Тимошенко. Це не має нічого спільного із законом, а є протиправною дією, спрямованою на позбавлення Євгенії Тимошенко майна", - наголосив Козар.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування