За Романюка зустрічі з виборцями проводитимуть "найголовніші спікери" опозиції

Середа, 30 жовтня 2013, 21:57

За кандидата у народні депутати Віктора Романюка, який зараз знаходиться в Італії, зустрічі з виборцями у 94-ому окрузі проводитимуть "найголовніші спікери" від опозиції.

Про це заявив народний депутат від "Батьківщини" Андрій Пишний в ефірі 5 каналу.

За його словами, ця передвиборча кампанія на 94-ому окрузі "буде дуже яскравою, тому що там будуть сконцентровані найбільші наші політичні сили та найбільші наші зусилля".

Водночас сам Романюк в прямому ефірі по "скайпу" заявив, що не сподівається на чесні виборчі перегони.

"Вибори будуть дещо схожі на попередні, тобто влада, технології, бруд, хамство, пихатість – традиційний набір сьогоднішньої української політики", - сказав він.

"Кампанію насправді вже я почав, штаби розгорнуті, активно ми працюємо. Голова мого штабу заявив, що ми вже зробили активну інтерактивну кампанію, і зараз підемо в поля, грубо кажучи. Тобто зустрічі (з виборцями) будуть відбуватися…", - додав Романюк.

Водночас депутат Сергій Власенко, якого раніше позбавили мандата, наголосив, що у довиборах у Раду участі не братиме.

"Я заявляв і ще раз заявляю, що я не балотуюся і не збираюся балотуватися ані по 94-ому, ані по будь-якому іншому округу", - заявив він.

Як відомо, Романюк балотувався по 94 округу в Обухові і конкурував з "регіоналкою" Тетяною Засухою. Після виборів він був змушений був виїхати за кордон через тиск на нього та його підприємство.

Йому інкримінували замах на заволодіння майном в розмірі майже 40 мільйонів гривень скандального заводу з виробництва інсуліну "Індар", хоча прокуратура визнала, що все це майно залишається у власності держави.

22 березня Романюк був затриманий в Італії. 15 липня Апеляційний суд Мілану відмовив Україні в екстрадиції Романюка.

ЦВК на парламентських виборах 28 жовтня 2012 року визнала неможливим встановити результати виборів у п'яти зазначених округах через масові порушення та фальсифікації результатів виборів.

Повторні вибори в зазначених п'яти мажоритарних округах відбудуться 15 грудня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News