Янукович похвалився "об'єднавчим процесом" перед парламентарями ЄС

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 12:53

Президент Віктор Янукович відзначає наявність об'єднавчого процесу, який відбувається в Україні навколо її європейського вибору.

Про це він заявив під час зустрічі з делегацією політичної групи Європейського Парламенту "Альянс лібералів і демократів заради Європи".

"У нас є певний оптимізм, що саме цей склад Європарламенту зробить цей історичний крок разом з Україною", - сказав Янукович.

"Для нас дуже важливі контакти з Європарламентом, практично ми усвідомлюємо, що той механізм відносин, які будуються останнім часом між Україною та Євросоюзом, багато в чому буде залежати від позиції Європарламенту", - додав він.

Президент також розповів, що євроінтеграції "у значній мірі сприяє той об'єднавчий процес, який відбувається в Україні навколо її європейського вибору".

У свою чергу, зовнішньополітичний координатор політичної групи, депутат Європарламенту від Бельгії Аннемі Нейтс-Уйттебрук зазначила, що делегація приїхала в Україну перед Вільнюським самітом, щоб оцінити ситуацію і зробити об'єктивний висновок з приводу рішення, яке потрібно буде прийняти Європарламенту.

"Ми відзначаємо той факт, що в Україні дійсно відбуваються дуже великі зміни, не тільки в сфері економіки і політики, а також у виборчому законодавстві, судовій реформі, яка відбувається", - цитує депутата прес-служба українського президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News