Нардеп заявляє, що непричетний до конфлікту з держреєстрами

Понеділок, 7 жовтня 2013, 11:23

Депутат Юрій Дерев'янко спростовує свою причетність до конфлікту навколо державних реєстрів.

Про це в понеділок повідомила його прес-служба. 

"Інформація, яка з'явилася в деяких ЗМІ про ніби-то мою причетність до конфлікту навколо державних реєстрів є брудною провокацією та спрямована на дискредитацію мене як незалежного опозиційного політика в очах громадськості", - заявив Дерев'янко. 

"Такі дії влади, яка за допомогою Міністра юстиції Лукаш здійснює підготовку до можливого тиску на мене, я розцінюю як спосіб "переконати" мене приєднатися до провладної більшості" - наголосив він.

"Бажання влади облити мене брудом є наслідком моєї незалежної позиції у Верховній раді. Особливо в контексті моєї позиції захисту інтересів громад щодо видобування сланцевого газу на ділянці Олеська, яка зачіпає бізнес інтереси "Сім'ї", - додав він. 

Політик зазначив, що вже понад 8 років не має жодного стосунку до будь-яких IT-компаній, зокрема до ТОВ "АРТ-МАЙСТЕР" (звідки він вийшов зі складу засновників 27 квітня 2005 року) та ніколи не був засновником ТОВ "3-Т", які є фігурантами скандалу щодо державних реєстрів Міністерства юстиції.

 

Дерев’янко запевнив, що його політична позиція залишається незмінною.

Раніше УП наводила слова співрозмовників у Мінюсті, які  натякали на причетність до конфлікту з  держреєстрами сина одного з колишніх міністрів юстиції, а також називають прізвища народного депутата- мажоритарника Юрія Дерев’янка, якого у серпні 2012 рооку виключили з "Фронту змін", та колишнього міністра економіки та міністра промислової політики Василя Гурєєва.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування