Провладні депутати проігнорували звіт ТСК по побиттю журналістів

Вівторок, 8 жовтня 2013, 15:50

Депутати від більшості не підписали звіт ТСК з розслідування фактів перешкоджання журналістській діяльності 18 травня та інших фактів тиску на журналістів.

Про це у своєму Facebook написала депутат від УДАРу Ірина Геращенко.

"Закінчилася робота ТСК з розслідування фактів перешкоджання журналістській діяльності 18 травня та інших фактів тиску на журналістів. ПР і КПУ на останнє засідання ТСК не прийшли і не підписали звіт, підготовлений за підсумками роботи комісії іі головою В.Яремою", - написала Геращенко.

"По суті, сьогодні робота всіх ТСК у ВР блокується з боку більшості, отже, звіти просто не виносяться до сесійної зали, опозицію намагаються позбавити і такого впливу на порядок денний, як через комісії", - обурилась вона.

"Жоден звіт не звучав на сесіях ВР, це неправильно", - додала депутат.

Вона повідомила, що це питання збирається поставити перед керівництвом ВР і вимагати поставити в порядок денний звіт ТСК, під яким поставили підписи представники трьох опозиційних фракцій.

"Навіть " об'єктивний "український суд визнав провину Титушка, а ПР і КПУ відмовляються визнавати очевидне- порушення прав журналістів", - наголосила Геращенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування