Янукович з Путіним зустрівся, але не у Москві - Бондаренко

Понеділок, 11 листопада 2013, 11:35

Робочий візит президента Віктора Януковича до Росії відбувся, однак проходив не у Москві.

Про це повідомив голова правління Інституту української політики Кость Бондаренко з посиланням на власні джерела, в коментарі "Укрінформу".

"Я знаю тільки одне: що візит відбувся, що він відбувся у Росії, відповідно не в Москві, а десь на території Росії", - заявив він.

За словами Бондаренка, президенти під час зустрічі обговорювали виключно економічні питання.

"Багато що можна зрозуміти з того, що просто зараз президенти двох країн намагаються нормалізувати відносини насамперед в економічній сфері, і намагаються принаймні визначити для себе, як будуть діяти Україна і Росія у випадку, якщо буде підписана Угода про асоціацію чи не буде підписана Угода", - сказав він.

Водночас, коментуючи інформацію, яка з’явилась у російських ЗМІ, що Януковича не було у Москві, Бондаренко підкреслив, що президенти проводили зустріч в іншому місці.

"Його дійсно не було в Москві, але Росія - це не тільки Москва", - переконує він.

У суботу прес-служба Януковича повідомила про його візит до Росії для зустрічі з президентом Володимиром Путіним.

Водночас російський ведучий Дмитро Кисельов у ефірі підсумкового випуску новин "Вести недели" заявив, що Янукович "до Москви не долетів".

Як відомо, Костя Бондаренка вважають експертом "наближеним" до влади. У своїх коментарях та блогах він часто "пояснював" позицію Банкової. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News