У Партії регіонів божаться, що від курсу на Європу не відмовлялися

Середа, 13 листопада 2013, 22:08

Депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко запевняє, що його політсила не відмовлялася від курсу на Євросоюз.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Риторика ПР (щодо Євросоюзу) не змінилася. Але це дуже болючі процеси, які у нас проходили всередині фракції, всередині партії. І проходять. Ми не змінилися і ми чітко йдемо до Вільнюського саміту. Ми хочемо там вирішити конкретну справу. Але це дуже непросте питання", - сказав політик.

"Залишилося одне-єдине питання. Але давайте будемо відвертими, у нас є час на це? У нас є час на це. У нас є пленарний тиждень наступний. У нас є не тільки 19-те, а сесія до 22-го листопада", - заявив він, говорячи про вирішення питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Чим оформлена вимога (Євросоюзу про звільнення Тимошенко)?... Вимога була колись зробити ядерне роззброєння, ми роззброїлися. А потім нам сказали "Вибачте, ви це зробили добровільно", - додав Макеєнко.

Як відомо, 13 листопада ввечері відбувся проміжний звіт місії Кокса-Квасьнєвського про підготовку України до підписання угоди з ЄС.

Раніше в цей день Верховна Рада не скористалася останнім шансом, щоб ухвалити три євроінтеграційних законопроекти. Спікер Володимир Рибак закрив позачергове засідання без будь-якого голосування.

Місія Кокса-Квасьнєвського все ще сподівається на "добру волю українських політиків" в питанні підписання угоди про асоціацію.

Опозиція попросила місію не давати в середу ввечері негативну оцінку Україні і почекати. Дипломати висловили сподівання, що парламент ухвалить необхідні проекти максимум 19 листопада.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News