Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" вигнала ще одного депутата за "неузгоджений похід на вибори"

П'ятниця, 15 листопада 2013, 13:39

Нардеп VI-го скликання Михайло Соколов виключений з партії "Батьківщина" за рішення балотуватися у народні депутати по 132-му виборчому окрузі на довиборах, що відбудуться 15 грудня.

Про це повідомили у прес-службі партії.

Соколова виключено з партії після того, як він без погодження з керівними органами "Батьківщини" прийняв рішення балотуватися у народні депутати по 132-му виборчому окрузі.

"Виключити Соколова Михайла Володимировича з членів партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" за невиконання статутних вимог, зраду інтересі партії та дії, що наносять шкоду її авторитету", - йдеться у рішенні президії політради "Батьківщини".

У партії  наголосили, що "Соколов, ставши конкурентом єдиного опозиційного кандидата, перейшов на сторону влади з метою розпорошити голоси виборців".

Як відомо, у 132-му окрузі єдиним кандидатом від опозиційних сил висунуто Аркадія Корнацького.

6 листопада депутата Черкаської міської ради ВалентинаКузьоменського виключили із партії "Батьківщина"

Раніше Кузьоменського було зареєстровано кандидатом у народні депутати по 194 округу, чим він порушив рішення з’їзду партії про висунення єдиним кандидатом на повторних виборах по 194 округу минулорічного переможця виборів Миколу Булатецького

7 листопада колишній народний депутат Павло Костенко також був виключений з партії "Батьківщина" після того, як  він без рішення партії подав документи для участі у виборах у 197-му окрузі на Черкащині.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...