Кличко: Янукович і "губернатором України" бути не хоче, й асоціації не бажає

Субота, 16 листопада 2013, 17:12

Президент Віктор Янукович не має бажання підписувати Угоду про асоціацію з ЄС, але він також не хоче бути "губернатором України" у складі Російської імперії.

Про це в інтерв’ю американському інтернет-ресурсу BuzzFeed заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, повідомляє прес-служба партії.

"Янукович не має жодного бажання підписувати Угоду, оскільки це означатиме знищення всіх корупційних схем, які існують у владі", - заявив лідер "УДАРу".

Також Кличко наголосив, що євроінтеграційні прагнення України не можуть негативно впливати на добросусідські відносини з Росією.

"Якщо відкинути питання політики і боротьби за сфери впливу, стане зрозуміло, що росіяни також прагнуть інтегруватися в Європу, тому що вони високо цінують європейські стандарти", - зазначив він.

"Вони люблять купувати і їздити на європейських автомобілях, надають перевагу європейській освіті, вважають за краще отримувати медичну допомогу в Європі і люблять купувати нерухомість в Європі …. Немає ніякої необхідності пояснювати росіянам що таке європейська якість і стандарти життя - вони знають це, і надають перевагу саме їм. Ось чому питання європейської інтеграції є виключно політичним", - зазначив Кличко.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування