Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський опозиціонер Навальний очолив напівлегітимну партію

Неділя, 17 листопада 2013, 17:41

Партію "Народний альянс" очолив один з лідерів російської опозиції Олексій Навальний.

Про це повідомляє "РІА "Новости". Іншими кандидатами на цю посаду були член партії від Пермського краю Сергій Ухов, а також Микола Ляскін.

Всього на установчому з'їзді, де також було затверджено програму партії, були присутні 111 делегатів з 48 регіонів Росії.

Делегати ухвалили рішення про створення регіональних відділень "Народного альянсу" у всіх 83 суб'єктах Російської Федерації.

Незадовго до голосування Навальний заявив, що "Народний альянс" знову подасть заявку на реєстрацію в Міністерство юстиції РФ.

"Я сподіваюся, що партію тепер зареєструють, бо якщо цього не відбудеться, це буде ще одне підтвердження тому, що всі розмови влади про те, що вона пускає на вибори опозицію, порожні", - зазначив Навальний, повідомляє "Інтерфакс".

На початку липня Мін'юст РФ відмовив партії в реєстрації через низку порушень, а 13 вересня суд відмовив представникам "Народного альянсу" у скарзі на призупинення її держреєстрації.

"Ми як і раніше вимагаємо реєстрації "Народного альянсу", і я вважаю, що це найближча до мене партія. Я вступлю, і якщо мене виберуть - очолю "Народний альянс", - заявляв Навальний.

За його словами, "Народний альянс" створювався людьми, які працюють разом з ним у Фонді боротьби з корупцією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування