Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Спецгрупа, що готує закон для Тимошенко, пішла відпочивати до вівторка

Понеділок, 18 листопада 2013, 19:06

Робоча група Верховної Ради, яка займається підготовкою законопроекту про лікування ув'язнених закордоном, оголосила перерву у своєму засіданні до вівторка.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила депутат від "Удару" Ірина Геращенко.

За її словами, коли "регіонали" побачили, що члени спецгрупи від опозиції підтримують всі правки до закону, "почався саботаж".

 
 

Перед тим Геращенко повідомила, що депутат Партії регіонів Інна Богословська наполягала на зміні терміну "звільнення від відбування покарання" на "перерву у відбутті покарання для проходження лікування".

Опозиціонери на це погодилися.

"При цьому вона (Богословська) озвучила позицію, що якщо засуджена особа під час лікування не порушувала режим, суд може прийняти рішення про умовно-дострокове звільнення. Зараз перевіримо, чи підтримають ПРівці цей пункт", - розповіла Геращенко, але про результати не сказала.

Як відомо, у понеділок робоча група Ради, розглядаючи законопроект опозиції "Про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації принципу гуманізму при виконанні окремих видів покарань", ухвалила норму про те, щоби не зараховувати час лікування ув’язнених за кордоном в термін відбування покарання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування