Екс-депутата Львівської міськради застрелили на полюванні

Субота, 2 листопада 2013, 19:35

2 листопада близько 16:00 на полюванні застрелили львівського політика і бізнесмена Андрія Панаса

Про це виданню "Новий Погляд" повідомили знайомі загиблого, інформацію підтвердили в управлінні МВС у Львівській області.

Пізніше стало відомо, що Панас загинув в одному з мисливських угідь Перемишлянського району Львівщини, коли у області було відкрито сезон полювання на копитних.

Як повідомляэ "Львівський портал" з посиланням на поінформоване джерело,  саме сьогодні мисливці полюють з особливим ентузіазмом, позаяк перший, хто вполює дичину отримає особливу винанагороду.

За словами джерела, загиблий в азарті полювання "зійшов з номеру, в наслідок чого потрапив під кулі карабіна іншого мисливця – підприємця "Г". Бізнесмен помер на місці, за лічені хвилини після поранення.

Андрій Панас 1971 року народження. Трудову діяльність розпочав у 1995 році, працював на посаді  директора в КП "Базальт" до 2001 року. З 2002 року обіймав посаду директора в ТзОВ "ЛьвівЦентрбуд".

Громадською роботою розпочав займатися у 1998 році, коли був обраний депутатом  Львівської міської ради, у 2002 році обраний депутатом повторно.

З березня 2006 року пройшов до ЛМП за списками партії "Реформи і порядок".

Був  членом постійної депутатської комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища.

Протягом довгих років активно займався бізнесом. Мав дружину і двох доньок.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування