Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Представник Януковича: тексту по Тимошенко немає, нічого не буде

Четвер, 21 листопада 2013, 07:50

Депутат від Партії регіонів, представник президента у парламенті Юрій Мірошниченко сумнівається в розгляді законопроекту про лікування засуджених за кордоном 21 листопада.

Про це він сказав в інтерв'ю 5 каналу.

"Завтра (21 листопада) нічого не буде. Тексту законопроекту немає", - сказав він.

При цьому Мірошниченко розкритикував опозицію за затягування часу і внесення численних поправок до євроінтеграційних законопроектів.

У свою чергу депутат від "Батьківщини" Андрій Кожем'якін заявив, що "намагаючись досягти консенсусу, представники опозиції пішли на всілякі поступки".

"Єдина наша вимога - дати засудженим можливість лікуватися за кордоном", - сказав він.
 
Він нагадав, що раніше представники опозиції погодилися із вимогами Партії регіонів не враховувати час, проведений за кордоном, у загальний строк відбування покарання, і обмежити перелік статей Кримінального кодексу, засуджені за якими будуть вправі покинути Україну.

"У нас вже є законопроект N3599д, який не зламає систему кримінального права. Він не призведе до звільнення вбивць і наркоторговців, а сприятиме підписанню угоди про асоціацію з Європейським союзом", - підкреслив Кожем'якін.

Голосування за трьома євроінтеграційними законопроектами - "Про прокуратуру", "Про внесення змін до виборчого законодавства" і законопроекту, який дозволить Юлії Тимошенко виїхати на лікування до Німеччини, - заплановано на четвер.

Українські новини, Комерсант-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування