Партія регіонів: Янукович ніколи не обіцяв звільнити Тимошенко

Четвер, 21 листопада 2013, 22:45

Депутат від Партії регіонів Олег Царьов запевняє, що президент Віктор Янукович ніколи не обіцяв звільнити екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Я хочу сказати, що немає ніде, жодного публічного обіцянки Януковича про те, що він випустить Тимошенко. Якщо є – скажіть", - сказав "регіонал".

Окрім того, він прокоментував публікацію депутата від ПР Інни Богословської в блозі на "Українській правді". "Політикам іноді краще помовчати. Це стосується й Інни Богословської", - вважає Царьов.

Публікація Богословської на УП
Публікація Богословської на УП

Коментуючи заяву "регіоналки" Ганни Герман, яка заявляла, що піде з політики, якщо президент Віктор Янукович "не полегшить долю" ув'язненої екс-прем'єрки Юлії Тимошенко, депутат сказав: "Жінка говорила про свої надії. Тут немає ніяких обіцянок".

Як відомо, в четвер уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

Парламент у четвер відхилив всі 6 законопроектів щодо виїзд ув'язнених для лікування за кордон.

21 листопада ввечері місія Європарламенту у складі екс-президентів Пета Кокса та Олександра Квасьнєвського висловили глибоке розчарування рішенням уряду України відкласти підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом і закликали президента Януковича дотриматися своїх обіцянок щодо закону про лікування ув'язнених.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News