Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові підлеглі Сала оскаржили євромайдан у суді

П'ятниця, 22 листопада 2013, 22:23

Зараз у Львівському окружному адміністративному суді проходить судове засідання за позовом відділу охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА.

Про це повідомляють організатори евромайдана у Львові на своїй сторінці в Facebook.

"Відділ охорони культурної спадщини звернувся до суду з проханням заборонити установку малих архітектурних форм на період з 6:00 23 листопада по 29 листопада по адресою пр.Свободи,1, вул.Винниченка,18, вул.Університетська,1, пл. Ринок ,1", - наголошується у повідомленні.

На думку позивача, масові заходи можуть завдати шкоду об'єктам культурної спадщини. Суд оголосив перерву 20 хвилин для ознайомлення організатора акції з позовною заявою.

Крім того суд дозволив фото- і відеозйомку присутнім журналістам.

Як повідомила у Facebook Ірина Сех,  до суду також викликаи одного зі студентських лідерів акції на підтримку євроінтеграції у Львові, студента НУ "Львівська політехніка" Василя Молдована. 

"Після мітингу на площі біля пам’ятника Шевченкові, о 21.15 Василеві зателефонували з виконавчої служби і повідомили, що його викликають на судове засідання, яке відбудеться о 21.00 (!). Їх не бентежило те, що з повідомленням спізнилися… За 5 хвилин йому зателефонували вже із суду і сказали, що зробили перерву у засіданні і чекають, щоб він з’явився в суд", - зазначила Сех.

Фото з Facebook Євромайдан Львів
Фото з Facebook "Євромайдан Львів"
 
 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування