Студенти НАУ кажуть, що викладачі залякуваннями стримують їх від мітингів

Вівторок, 26 листопада 2013, 18:56

Студенти Національного авіаційного університету заявляють про тиск з боку викладачів, які залякують їх наслідками участі в акціях протесту.

Про це кореспонденту "Української правди" розповіли представники студентської ради НАУ.

У понеділок молоді люди збиралися йти колоною і приєднатися до студентів інших вузів, які заявили про підготовку до всеукраїнського попереджувального страйку.

Однак студентів вийшло мало - 35, тому поїхали на Євромайдан тихенько на трамваї.

У студраді заявляють, що по всій системі НАУ залякують студентів - аж до вахтерок у гуртожитках.

Вони наводять кілька прикладів: один з викладачів порадив студентці, яка збиралася на Євромайдан, цього не робити, бо вона, мовляв, не закриє модуль, зазначивши, що взагалі в Європі українок люблять не за проєвропейськість, а зо "щось інше".

Студентів, які хотіли заламінувати свій плакат "NAU is flying to Europe" на апараті в холі гуртожитку, вахтерка попросила вийти і почала відраджувати йти на мітинг, погрожуючи неприємностями.

Студенти припускають, що залякуванням керує Максим Луцький, колишній проректор НАУ, нинішній голова Солом'янської райдержадміністрації

Ті, хто вийшов сьогодні, планують однак вийти і завтра.

Як повідомлялося, у понеділок студенти кількох вишів вийшли на вулиці і приєдналися до акцій протесту. На 27 листопада запланований всеукраїнський попереджувальний страйк студентів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News