Вакарчук: Все буде добре!

Четвер, 28 листопада 2013, 19:47

Музикант Святослав Вакарчук закликав українців не розчаровуватися і не опускати руки, бо шлях до ЄС - тернистий.

Про це музикант сказав, звертаючись до людей, які зібралися на Майдані Незалежності, які протестують проти згортання євроінтеграції, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Сьогодні я тут не як музикант, а як європеєць. Спасибі всім вам, що ви тут. Спасибі старшому поколінню, спасибі молодшому поколінню, спасибі студентам. Ви прийшли захищати свій цивілізаційний вибір. Україна завжди була і є в Європі", - сказав Вакарчук.

Він пояснив, що "Євросоюз - це свобода вибору, свобода людини. Свобода зробила Європу тим, чим вона є - демократією, ринковою економікою".

"Свобода і честь - це те, заради чого ми повинні тут стояти", - сказав Вакарчук.

"Сьогодні на цьому європейському Майдані ми стоїмо за всіх своїх близьких, за всіх, хто говорить українською, російською, тут всі, хто вболіває за "Динамо" і за "Шахтар", хто взагалі не дивиться футбол, ті, хто голосує за різні партії, і ті, хто взагалі не ходить на вибори. І саме ми створили цей Майдан, а не політики", - зазначив Вакарчук.

Він зазначив, що прийшов на Євромайдан, бо "не міг не прийти".

За його словами, "ще одна фундаментальна особливість демократії - необхідність домовлятися".

Вакарчук закликав не розчаровуватися, незалежно від того, чим закінчиться Вільнюський саміт:

"Не смійте розчаровуватися, не смійте опускати рук. Шлях до ЄС - він тернистий. Я бачу палаючі очі перед собою. Ми будемо з вами відстоювати свої права. Все тільки починається. Все буде добре!", - запевнив він.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News