Сало зізнався, що призначений для підвищення авторитету Януковича

Неділя, 3 листопада 2013, 19:02

Новопризначений глава Львівської ОДА Олег Сало зробить все для того, щоб на Львівщині з більшою повагою ставилися до президента Віктора Януковича та обіцяє чесні і прозорі президентські вибори в регіоні.

Про це Сало заявив у інтерв'ю виданню ZAXID.NET.

За його словами, у нього від Януковича "є вказівка розібратися з тією ситуацією, яка є зараз".

"Про підготовку до виборів мені жодного слова не було сказано. Коли будуть вибори, вони будуть чесні і прозорі. І якщо будуть порушення, за ці порушення люди будуть покарані. Я не допущу, щоб тут були вкидання, щоб тут були "мертві душі", - заявив він.

При цьому Сало заявив, що він – " намісник президента в області" і "жорсткий чоловік",  і буде працювати жорстко й вимогливо.

"Якщо в мене будуть скарги на працівників – за видачу довідок, за погодження, – якщо буде тяганина або люди будуть невдоволені роботою, за це працівники нестимуть покарання", - заявив губернатор.

Відповідаючи на питання, чи планує він зробити так, щоби на Львівщині з більшою повагою ставилися до президента, Сало заявив: "Для того я тут і є. Я буду робити все для того".

Також він заявив, що розраховує "працювати довго".

"Буду робити так, щоби Київ, в першу чергу – президент, побачив нашу роботу і захотів допомогти Львівщині", - заявив новопризначений глава ОДА. 

Як відомо, 31 жовтня Янукович призначив Олега Сала губернатором Львівщини. Віктора Шемчука, який обіймав цю посаду до Сала, Янукович призначив своїм радником. 

Під час представлення нового голови ОДА присутні журналісти скандували "Ганьба" і "Сала на нари!".  У 2005 році проти Сала були порушені 2 кримінальні справи: "перешкоджання здійсненню виборчого права з використанням службового становища" і "зловживання владою або службовим становищем". Після цього він був оголошений у міжнародний розшук. 

У лютому 2013 року Печерський райсуд Києва прийняв рішення припинити кримінальні справи проти Сало "у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину". 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News