Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нову справу проти Тимошенко почало відомство Клименка

Понеділок, 4 листопада 2013, 11:48

Міністерство доходів і зборів розпочало судовий процес у США та Швейцарії у справі про розкрадання $200 мільйонів, серед фігурантів якої є екс-прем'єри Юлія Тимошенко та Павло Лазаренко.

Про це повідомила юридична фірма Lawrence Graham, яка представлятиме інтереси уряду у цих судах, пише "Інтерфакс-Україна".

Наразі лондонською групою фахівців Lawrence Graham керує старший партнер і голова відділу з питань економічних злочинів і повернення активів Ендрю Віттс.

"Ми раді взяти участь у цій важливій справі, і ми вважаємо, що наша міжнародна мережа юристів, котрі займаються економічними злочинами та відновленням активів, дає нам необхідний професійний досвід для вирішення таких завдань", - повідомив Віттс.

Згідно з інформацією сайту Lawrence Graham, незаконні дії осіб, підозрюваних в участі в розтраті, були в минулому предметом кримінальних розслідувань або судових розглядів у США, Швейцарії та Україні.

Як відомо, раніше ЗМІ повідомляли, що Кабмін хоче "повернути в Україну понад 4 мільярди гривень Павла Лазаренка, а екс-прем'єра Юлію Тимошенко зробити головним фігурантом тієї справи.

Фірма Lawrence Graham відома в Україні своєю співпрацею з НАК "Нафтогаз України".

Зокрема, у квітні поточного року держхолдинг підписав з Lawrence Graham угоду вартістю $200 тисяч для захисту в судах своєї частки у британській нафтогазовій компанії з активами в Україні JKX Oil&Gas (JKX) за позовом корпорації Merchant International Company Ltd (США).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...