Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Данилишин "з'їжджає" із запитань про домовленість з владою щодо його кримінальних справ

Вівторок, 5 листопада 2013, 17:57

Екс-міністр економіки в уряді Юлії Тимошенко Богдан Данилишин виправдовується, що представники української влади з ним "не зв'язувалися" для того, щоб кримінальні справи проти нього закрили.

Про це він заявив в інтерв'ю Радіо Свобода.

Екс-чиновнику поставили запитання "Пане Данилишин, раніше Ви гостро критикували українську владу і режим. Тепер Ваша риторика змінилася. Ви говорите, що сьогодні "не бачите реальної політичної сили, крім президента України, яка б могла реально протистояти впливу олігархократії в Україні. Чому змінилося Ваше ставлення до української влади?".

На що він відповів, що його ставлення до України не змінилося.

"Зі мною з української влади ніхто не зв’язувався, я завжди говорив, у тому числі ще в 2011 році вперше у вашій студії, що я буду домагатися закриття проти мене кримінальних справ", - додав Данилишин.

"В Україні будуть працювати мої адвокати, будуть працювати люди, які будуть займатися дослідженням всіх кримінальних справ. Тому я радий тому, що все ж таки кримінальні справи проти мене закриті або за відсутністю складу злочину, або за відсутністю доказової бази", - сказав він.

"Я думаю, що настав той період, який дозволяє мені говорити про те, що все ж таки, кримінальне переслідування проти мене припинилося", - зазначив екс-міністр.

Як відомо, 25 жовтня стало відомо, що кримінальне провадження проти Данилишина закрито через брак доказів.

Пізніше з'явилася інформація про те, що Данилишин має намір повернутися в Україну і створити нову політсилу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування