"Регіонал" про "закон Тимошенко" і ЄС: Я не Бог, але все буде добре

Середа, 6 листопада 2013, 19:15

Регіонал Віталій Журавський заявляє, що робоча група встигне опрацювати законопроект щодо лікування ув’язнених за кордоном, і угода з ЄС не буде зірвана.

Про це він заявив журналістам після засідання комітету, який вирішив рекомендувати відправити на доопрацювання всі чотири відповідних законопроекти, в тому числі і Анжеліки Лабунської.

Так, відповідаючи на питання, якщо не вдасться виробити спільний варіант проекту закону, чи означатиме це свідому відмову від угоди з ЄС, він відповів:

"Я хочу сказати вам свою позицію я ж не Бог – я така людина як і ви. Я прогнозую, що все буде добре"

"Була моя пропозиція створити робочу групу із числа всіх членів, всіх авторів чотирьох законопроекті, взяти за основу всі чотири проекти, щоб  робоча група на чолі з Васильєвим вийшла на один узгоджений варіант закону", - сказав він

"В залі буде оголошення рішення комітету. Там буде така сама процедура, як на комітеті", - додав він.

"Робоча група працюватиме з завтрашнього дня.  Я думаю, що швидко вийде (на спільне рішення). Я не можу сказати зараз точне число. Часу мало, але час є", - сказав він.

Відповідаючи на питання навіщо потрібна робоча група, що складатиметься з членів комітету, якщо є комітет (головою комітету є член Батьківщини Андрій Кожем'якін), він відповів:

"Всі члени комітету – це одне. А автори законодавчої ініціативи  - це інше… і лідери опозиційних фракцій", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чому робоча група може бути ефективнішою за комітет, він відповів: "Тому що жоден з проектів не став визначальним. Всі визначені як базові, щоб виробити один спільний".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування