Екс-депутат Кармазін заявив, що не знімав свою кандидатуру з виборів

Середа, 6 листопада 2013, 20:36

Колишній депутат Верховної Ради Юрій Кармазін заявив, що не подавав у ЦВК заяву про відмову в реєстрації кандидатом в одномандатному окрузі №94 на повторних парламентських виборах.

"Ні, я ніякої заяви про відмову в реєстрації не писав", - сказав він "Українським новинам".

При цьому Кармазін наголосив, що розчарований заявою голови Центрвиборчкому Михайла Охендовського про надходження в ЦВК прохання відкликати кандидатуру Кармазіна без уточнення, який саме із двох зареєстрованих кандидатів написав відповідну заяву.

"Ця несолідна заява як для голови, ганебна заява... так робити - безвідповідально. Якщо ЦВК робить такі заяви, нехай скажуть, хто подав і як, а інтриги робити - несолідно", - сказав Кармазін.

Зі слів колишнього депутата Ради, кандидата в окрузі №94, реєстрація ЦВК в тому ж окрузі його повного однофамільця й наступна заява Охендовського про зняття кандидатури Кармазіна є провокацією, що, проте, не перешкодить йому виграти вибори.

Як відомо, у середу Охендовський сказав, що 5 листопада в ЦВК надійшла заява Кармазіна про відмову в реєстрації у виборчому окрузі №94.

При цьому він вирішив зберегти інтригу й не уточнювати, який саме з 2 зареєстрованих в окрузі №94 Юріїв Кармазіних подав відповідну заяву до офіційного рішення ЦВК.

25 жовтня ЦВК зареєструвала кандидатом-самовисуванцем в окрузі №94 колишнього депутата Ради Юрія Кармазіна.

4 листопада в ЦВК був зареєстрований повний однофамілець Юрія Кармазіна - самовисуванець 1982 року народження.

Повторні вибори відбудуться 15 грудня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування