Опозиція все одно вимагатиме розгляду "законів по Тимошенко"

Четвер, 7 листопада 2013, 08:45

Не зважаючи на рішення комітету рекомендувати доопрацювати закони щодо лікування Тимошенко, опозиція наполягатиме на розгляді цих законопроектів.

Про це на мітингу заявив лідер Батьківщини Арсеній Яценюк.

"Ми будемо наполягати, щоб Верховна Рада розглянула законопроекти щодо лікування Тимошенко", - заявив він.

"До саміту залишилось менше 3 тижнів, а до рішення наших європейських партнерів чи бути чи не бути ще менше – 2 тижні, а саме 18 числа має бути прийняте відповідне рішення", - зазначив Яценюк.

"Це рішення про долю 45 мільйонів. І Віктор Янукович повинен подолати свої страхи щодо Юлії Тимошенко. Вона має бути вільна, а Україна повинна підписати угоду з ЄС. Це наш шлях, ми повинні цього добитись", - наголосив Яценюк.

"Ваша присутність тут – це є реальний тиск на тих, хто вагається. Це реальна демонстрація, що народ і опозиція єдині", - у свою чергу зазначив лідер Свободи Олег Тягнибок.

У Верховній Раді реалізують сценарій, задуманий Януковичем і його оточенням. Це сценарій зриву європейської інтеграції України, сценарій зради національних інтересів", - наголосив Віталій Кличко.

Він відзначив, що майже рік тому були сформульовані умови, виконавши які Україна зможе підписати Угоду про асоціацію з ЄС. Водночас Янукович і його команда свідомо обманювали громадян України і європейських партнерів. "Їх поведінка, особливо останнім часом – це пошук способів, як не привести Україну до Європи. Це – безвідповідальна політика", - зазначив лідер "УДАРу" в інтерв'ю журналістам.

Кличко підкреслив, що сьогодні – останній шанс відмовитись від ганебного і вбивчого для України сценарію. І Верховна Рада зобов’язана ухвалити рішення, яке по суті вирішить питання Юлії Тимошенко.

Між тим депутати перед Верховною Радою вистроїлися з написом "Юлі Волю" 

 фото Лесі Оробець

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування