Тимошенко готова на будь-яку пропозицію Кокса-Квасьнєвського заради ЄС

Субота, 9 листопада 2013, 09:35

Юлія Тимошенко заявила, що прийме будь-яку пропозицію з боку місії Кокса-Кваснєвського, "якою б важкою вона не була", заради підписання угоди про асоціацію України з ЄС на саміті у Вільнюсі 28-29 листопада

Про це Тимошенко зяавила у своєму листі, адресованому Конґресу Українців Канади, що проходить 8-10 листопада у Канаді, текст якого є у розпорядженні "Української правди".

"Я цілковито усвідомлюю власну відповідальність і хочу, щоби мене почули всі, хто ще не почув: майбутнє України незмірно важливіше за будь-які амбіції і політичну метушню", - заявила Тимошенко.

"Історія ніколи не пробачить зриву підписання угоди про асоціацію тим, хто мав зробити для цього все можливе і навіть неможливе. Ми вже через три тижні можемо отримати квиток у майбутнє, про яке мріяли і за яке боролися покоління українців, або будемо чекати на нього ще три століття". – додала екс-прем'єр-міністр.

При цьому Тимошенко наголосила, що ніколи не ставила і не буде ставити перед місією президентів Кокса-Кваснєвського жодних умов або вимог стосовно своєї долі.

"Я прийму будь-яку пропозицію з їхнього боку, якою б важкою для мене вона не була, заради підписання Угоди про асоціацію України з ЄС на Саміті Східного партнерства у Вільнюсі", - додала Тимошенко.

 

Як відомо, 22 жовтня позафракційна Анжеліка Лабунська внесла до Верховної Ради законопроект про можливість лікування засуджених за кордоном у разі, якщо за рік безперервного стаціонарного лікування в лікарні за межами установи пенітенціарної системи ув'язнений не досяг повного лікування.

Документом пропонується, щоб суд одночасно прийняв рішення про звільнення такої особи від покарання через хворобу.

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що опозиція готова до пакетного голосування за законопроекти про прокуратуру та вирішення питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко (авторства Лабунської).  Однак після засідання ВР 7 листопада ухвалити пакет не вдалося. 8 листопада опозиція передала Партії регіонів новий законопроект щодо лікування засуджених закордоном.

Сама Тимошенко раніше закликала опозицію негайно і без внесення поправок" проголосувати за законопроект Анжеліки Лабунської про лікування ув'язнених за кордоном.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування