Азаров на конференції ПР облаяв опозицію і відвів особливу роль Кремлю

Субота, 9 листопада 2013, 11:33

Ключова проблема для України зараз - домовитися з Росією.

Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, виступаючи на звітно-виборній конференції ДОО Партії регіонів у Донецьку, повідомляє "Остров".

За словами Азарова, Україна втратила 25 % товарообігу з Росією.

"Росія побоюється, що потік товарів з ЄС піде на російський ринок і їм доведеться відгороджуватися", - пояснив прем'єр причину низки обмежувальних заходів на українсько -російському кордоні.

"Для нас зараз, насправді, ключова проблема - це домовитися з Росією. Ми втратили 25% товарообігу. Ми не можемо в таких умовах не вирішувати цю проблему. Від цього залежать робочі місця, заробітні плати десятків тисяч наших людей. Я сподіваюся, що ми зуміємо вирішити цю проблему", - сказав Азаров.

Фото - ostro.org
Фото - ostro.org
Фото - ostro.org
Фото - ostro.org

Фото - novosti.dn.ua
Фото - novosti.dn.ua

За словами Азарова, "влада наша програє інформаційну політику своєю толерантністю, спокоєм, може, зайвої самовпевненістю. Ми не даємо відповіді тим, хто нас звинувачує (у зменшенні валютних резервів)".

Він зазначив, що Україна 20 мільярдів доларів переплатила за газ, завдяки "кабальній угоді", укладеній Юлією Тимошенко.

"Так чи мають вони право нам дорікати у зменшенні валютних резервів?", - обурився Азаров, додавши, що попередній уряд брав кредити МВФ, за яким доводиться розплачуватися зараз.

"Зараз істерика піднялася навколо цієї Юлі. А хто за цю ситуацію буде відповідати!", - риторично запитав прем'єр.

"Куди вони звуть ці базіки, які в своєму житті сортиру не побудували, - зазначив прем'єр, говорячи про опозицію, передають "Новости Донбасса". - Те , що робили наші опоненти - це була справжня розруха".

Також Азаров зазначив, що "про успіхи влади треба говорити, інакше в 2015 році Донбас знову будуть обносити колючим дротом".

"Я думаю, ми не забули як Донбас збиралися оточити колючим дротом ... Донбас - основа нашої економіки", - сказав Азаров.

Як відомо, 9 листопада прем'єр -міністр перебуває з робочим візитом у Донецьку. Під час перебування на Донеччині Азаров взяв участь в урочистих заходах з нагоди 69-ї річниці з дня визволення України від фашистських загарбників та поспілкувався з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News