Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков наостанок розповів, між ким поділена влада на Донеччині

Субота, 9 листопада 2013, 11:48

Влада в Донецькій області поділена між "прокурорськими, суддівськими та міліціонерами".

Про це в ході звітно-виборної конференції Донецької обласної організації Партії регіонів у Донецьку заявив нардеп-"регіонал", голова облорганізації ПР заявив нардеп-"регіонал" Борис Колесніков, повідомляють "Новости Донбасса".

За його словами, інформацію про такий поділ влади йому повідомили місцеві підприємці.

"Це трикутник смерті", - сказав нардеп і закликав "покінчити з цим".

"Я вам вдячний що ви 10 років мене терпіли", - сказав Колесніков, звертаючись до делегатів конференції. В ході виступу Колесніков рекомендував на посаду голови Донецького обласного відділення Партії регіонів кандидатуру губернатора області Андрія Шишацького.

У ході голосування кандидатура Шишацького була підтримана, повідомляє "Остров".

"XXV конференція відзначає видатну роль Бориса Вікторовича Колеснікова у становленні та розвитку обласної партійної структури, завоюванні нею лідерських позицій у Партії регіонів. Протягом 10 років під його керівництвом Партія регіонів у Донецькій області стала авторитетною, впливовою політичною силою, що орієнтується на європейські стандарти роботи, домагалася беззаперечних перемог на президентських, парламентських і місцевих виборах", - наголошується в проекті рішення конференції.

Колесніков обіймав посаду керівника Донецького облвідділення Партії регіонів з 29 листопада 2003 року. У травні 2013 року він був в черговий раз переобраний головою ДОО ПР.

У жовтні 2013 року Колесніков став заступником голови Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування