Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров: грошей на виплати вкладникам СРСР немає, але буде новий кредит МВФ

Субота, 9 листопада 2013, 17:34

Візит місії МВФ до України пройшов конструктивно, що створює позитивні можливості для відкриття нової кредитної лінії країні.

Про це у Донецьку 9 листопада заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, повідомляє "Укрінформ".

"Місія відзначила можливість позитивного рішення", - заявив Азаров та констатував, що в українській економіці є проблеми, але вони "відносяться до вирішуваних".

За словами прем'єра, уряд "зуміє і надалі забезпечити валютну стабільність у країні".

Як повідомив Азаров, "на сьогодні золотовалютні резерви України знизилися до 21 млрд доларів через високу ціну на російський газ, за який Україна з вини уряду Юлії Тимошенко переплатила 20 мільярдів, а також через відсотки за кредитом МВФ, які він брав".

Разом з тим Азаров пообіцяв поновлення виплат компенсацій за знеціненими вкладами Ощадбанку СРСР, щойно тільки з'являться кошти, передає "Остров".

"Коли цю ідею реалізовувала Тимошенко, 6 мільйонів українців отримали (по 1000 гривень), а 6 мільйонів - не отримали. Президент сказав, що треба цю несправедливість усунути. Країна розвивалася, доходи росли .... І ми прийняли рішення. Ми всім повернули, розрахувалися", - заявив Азаров.

При цьому він нагадав, що ті, хто не повністю отримав гроші, отримав банківські картки, що означає продовження виплат.

"Ми картки всім роздали, щоб продовжувати погашати .... Зараз поки з грошима дійсно складно, але 100 % вони будуть і ми вирішимо це питання" , - заявив прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування