У містах України людей кличуть їхати на Київ

Середа, 11 грудня 2013, 13:52

У різних містах України відбуваються акції із закликом до людей їхати до Києва на Євромайдан.

Як повідомляє "ZIK" депутати Тернопільської міськради на позачерговому засіданні вирішили їхати на Київський Майдан.

"У зв’язку з тим, що більшість депутатів міськради їдуть до Києва відстоювати права, гідність і майбутнє кожного українця, сьогодні ми прийняли рішення внести зміни до бюджету міста. Ймовірно, до кінця року більше сесій не відбудеться", – повідомив мер міста Сергій Надал.

В Івано-Франківську провели останнє народне віче під ОДА.

Керівник регіонального штабу нацспротиву Василь Попович наголосив, що сьогодні люди потрібні у Києві, тому він їде до столиці та закликає прикарпатських чоловіків відстояти своє право на майдані, пише news.if.

"Я замість себе залишаю хлопців. Чоловіки – їдьте до Києва, ви там потрібні. Не має значення, хто Ви за професією і який у вас статус. Ви потрібні в Києві", - сказав він.

Чернівецький Євромайдан також переїжджає до Києва.

У Чернівцях на Центральній площі залишаються лише намети з кількома активістами для реєстрації і відправки протестувальників до столиці, пише "ZIK".

Після нічних подій у Києві активісти дніпропетровського Євромайдану організували автопробіг, учасники якого закликають жителів міста їхати до Києва.

Про це розповів "Інтерфаксу-Україна" один з організаторів дніпропетровського Євромайдану Віктор Романенко.

У Дніпропетровську близько 30 машин роз'їхалися всім містом із закликом виїхати до Києва для підтримки учасників мирної акції на Майдані Незалежності.

"Нічні події в Києві розбурхали дніпропетровців. Пішли дзвінки. Люди вимагають діяти. Автомобілісти запропонували не чекати 16.00, а протягом дня проїхати містом і покликати людей до Києва", - розповів він.

Колона автомобілістів у складі кількох десятків автомобілів їздить і вулицями Рівного. Автопробіг організовано на підтримку Євромайдану в Києві.

Учасники автопробігу закликають рівнян підтримати людей, які в ці хвилини перебувають на Майдані Незалежності столиці

Як відомо, раніше про переорієнтацію на Київ заявили уже Львівський та Луцький Євромайдани.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування