Ющенко вважає, що кращого політичного курсу, ніж його, Україна не мала

Четвер, 12 грудня 2013, 02:29

Третій президент України Віктор Ющенко вважає, що кращого політичного курсу, ніж той, який він запровадив, Україна за роки незалежності ще не мала.

Про це він сказав в інтерв'ю Громадському телебаченню.

"Якщо ви будете робити аналіз у будь-якому контексті – чи економічному, чи зовнішньополітичному, чи в безпековому, чи в політичному, чи в соціальному, ви прийдете до висновку, що за 22 роки в Україні не було більш успішного політичного курсу, ніж політичний курс, який запровадив президент Ющенко", - сказав колишній глава держави.

"Чи в темі свободи, чи в темі демократії, чи в темі динаміки економіки, чи в прирості бюджетів, чи в прирості резервів, чи в прирості інвестицій. Поставте поряд когось, хто зробив краще, я зніму шляпу і скажу, що це був найкращий політичний курс", - зазначив Ющенко.

"Я переконаний, що поки що кращого політичного курсу в Україні не було", - додав він.

Говорячи про роки свого президентства, Ющенко заявив, що його "команду погубило не те, що президент представив помилковий політичний курс, а те, що на другий день після того, як були зайняті службові кабінети, почала відбуватися внутрішньопартійна боротьба за лідерство".

"У мене образи немає. Проживіть ту кар’єру політичну, яку я прожив… Відчуття жалю є…", - сказав третій президент.

Ющенко також сказав, що з 2010 року з екс-прем'єром Юлією Тимошенко не спілкувався.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News