Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція закликає підтримати її спільних кандидатів у 5-ти округах

Четвер, 12 грудня 2013, 16:47

"Батьківщин", "Свобода" та УДАР підтримують єдиних кандидатів від опозиції на всіх 5 "проблемних" округах і просять проголосувати за них на довиборах 15 грудня.

Про це йдеться у їхній заяві, оприлюдненій на сайті "Батьківщини".

"Ми просимо вас, дорогі друзі, обов'язково прийти на вибори 15 грудня і проголосувати за єдиного, підтриманого нами опозиційного кандидата в кожному окрузі", - закликають три партії.

А саме – таких осіб:

Округ №94 – Андрій Лозовой,

Округ №132 – Аркадій Корнацький,

Округ №194 – Микола Булатецький,

Округ №197 – Леонід Даценко,

Округ №223 – Юрій Левченко.

Опозиція зазначає, що у 94-му окрузі "злочинна влада зняла з виборів" узгодженого кандидата від опозиційних сил, переможця минулих виборів – Віктора Романюка, аби позбавити людей вибору і "протягнути" до парламенту кандидатів від влади.

"Ми впевнені, що незабаром після зміни влади в країні замовники та виконавці цього злочинного рішення про зняття Романюка будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. Але сьогодні, незважаючи на підступність та зухвалість влади, ми не маємо права програти вибори", - заявляють три партії.

"Тому в цей визначальний для України час опозиційні політичні партії ухвалили рішення підтримати у 94-му окрузі людину, яка себе проявила під час організації діяльності Євромайдану – Андрія Лозового. Ми звертаємося до всіх виборців 94-го округу із закликом підтримати його кандидатуру", - наголошують опозиціонери.

А в окрузі №223 "з метою консолідації опозиційних виборців та недопущення перемоги провладних кандидатів", Радикальна партія та її лідер Олег Ляшко закликають виборців підтримати на виборах 15 грудня "свободівця" Юрія Левченка як єдиного від опозиції.

Як повідомлялося 11 грудня, Ляшко вирішив повернутися до "Батьківщини", приєднавшись до її фракції у Верховній Раді.

Булатецького теж намагалися зняти з виборів – але суд відмовився зробити це.

А у відношенні Даценка порушено кримінальну справу за вірші. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування