Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук: Якщо влада не може не звозити людей на мітинги – вона не влада

Субота, 14 грудня 2013, 02:56

Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що якщо влада не може обходитися без проплачених мітингів – вона не влада.

Про це він заявив в ефірі Шустер LIVE.

"У чому суть влади… Оскільки є влада, і Партія регіонів при владі, то не треба везти людей в Київ, а вони скажуть свою думку через владу. А влада наведе порядок. Для чого везти людей? Якщо ви не можете без них справитися – ви не влада", - вважає Кравчук.

Окрім того, говорячи про жорстокий розгін мирного мітингу на Майдані Незалежності, перший президент сказав, що "людина, яка зробила помилку (давши наказ про розгін), має бути відсторонена від влади".

"Коли відбуваються такі речі гострі в суспільстві. Я говорю вам з досвіду. Надзвичайно гострі. Будь-яка помилка, свідома чи несвідома. Не треба розбиратися. Людина, яка зробила цю помилку, відсторонюється від влади, тому що вона наносить шкоду. Інакше ми порядку не наведемо. Ніколи", - заявив Кравчук.

Як відомо, о 4 годині ранку 30 листопада силовики розігнали мирний мітинг на підтримку євроінтеграції України. Багато людей постраждало. У МВС визнали свою помилку, однак ніхто з чиновників досі не був притягнутий до відповідальності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...