У Маріїнському парку зводять форпост для "антимайдану"

Неділя, 15 грудня 2013, 00:47

У Маріїнському парку, де в неділю повинен пройти наступний мітинг "антимайдану", з'явилося близько 20 армійських наметів, зведені кордони, підвезені дрова і провіант.

Про це повідомляє кореспондент "Коментарів".

Як зазначається, між будівлею МОЗ та пам'ятником Ватутіну встановлено близько двох десятків військових наметів великої місткості, організовані дровітні дров, під'їжджають вантажівки з провіантом.

"Контингент парку також змінився. Крім "спортсменів" студентського віку, які, як і в минулі дні, шикуються в організовані колони під командуванням "організаторів" в штатському, з'явилися люди середнього та похилого віку", - піше видання.

У парк завезено величезну кількість європіддонів, які служать фундаментом для спільних шатрів і будівельним матеріалом для імпровізованих кордонів, що поділяють парк на зони.

"Кордони з європіддонів охороняють похмурі "спортсмени", хоча крім "регіоналів" і незначної кількості міліції в Маріїнському парку нікого немає. Незайняті на роботах молоді люди збираються під пам'ятником Ватутіну", - повідомляє кореспондент.

Фото: Коментарі
Фото: "Коментарі"
Фото Коментарі
Фото "Коментарі"
Фото Коментарі
Фото "Коментарі"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування