Партія регіонів затягує питання можливих відставок у Кабміні

Понеділок, 16 грудня 2013, 10:30

Регіонал Олег Царьов прогнозує, що всі серйозні питання в Україні, у тому числі кадрові, будуть вирішуватися після нового року.

Про це він сказав журналістам у понеділок, передає Інтерфакс-Україна

"Сьогодні, коли перед країною стоять такі серйозні виклики, треба думати про країну. Сьогодні мова йде про збереження держави Україна", - сказав він.

"Ми зі своїми проблемами, людьми, до яких у нас є претензії, а в нас дуже багато претензій і до Кабміну, і до міністрів, і до губернаторів, і до чиновників, повірте, до нас звертаються люди, ми знаємо, що таке корупція… Ми вирішили ці питання обговорювати після нового року", - сказав Царьов.

Перед засіданням регіонал Михайло Чечетов заявив, що фракція Партії регіонів зібралася в понеділок, "щоб обговорити проблеми, які стоять перед новим роком".

Відповідаючи на питання  про те, що нібито є близько ста регіонів, готових голосувати за відставку кабінету міністрів, він відповів:

"Брешуть, не дочекаєтеся, у нас єдина цільна, монолітна команда", - сказав він. 

Він також називає ганьбою те, що два американські сенатори прийшли на вихідні на майдан.

"Так, як учора принизили, вилучили країну - це ганьба! Уявіть, щоб у США приїхав китайський депутат і став закликати до розколу країни. Приїхало два екстремісти, зайшли на майдан, вони чітко сказали, що фінансують цей путч на Майдану. І наші три горя-богатиря, три іноземні найманці поклонилися їм у ніжки", - додав він.

Украинская правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування