Яценюк: Якщо є знижка на газ, мають знизитися тарифи

Вівторок, 17 грудня 2013, 18:40

Лідер фракції "Батьківщина"Арсеній Яценюк вимагає, що Віктор Янукович показав документи, які він підписав у Москві 17 грудня.

Про це він заявив зі сцени на Євромайдані.

Домовленості з Путіним Яценюк прокоментував наступним чином: "Я знаю тільки одне місце, де є безкоштовний сир - мишоловка".

"Янукович отримав безкоштовно 15 мільярдів доларів і ще отримав знижку 130 доларів на тисячу кубічних метрів газу, це приблизно ще 5 мільярдів доларів", - сказав Яценюк.

"Ми хочем почути, що він віддав. 20 мільярдів - це не просто великі гроші, це дуже великі гроші", - зазначив опозиціонер.

За словами Яценюка, "вдалося добитись, що він не підписав Митний союз і ми хочем дуже чітко побачити які документи були підписані".

Голова фракції "Батьківщина" запевнив, що "жоден документ, який суперечить європейській інтеграції не пройде процедуру голосуванння в парламенті".

"Парламент наглухо заблокуєм, щоб не дати можливості Януковичу протягнути антиєвропейські угоди", - сказав Яценюк.

Опозиціонер вказав, опозиція прийме такі домовленості щодо ціни на газ за одніє умовою:

"Якщо ціна на газ з 1 січня наступного року буде на 30 відсотків менша, це означає, що уряд Януковича повинен зменшити всі тарифи в Україні".

За словами Яценюка, "тоді ми відчуєм, що це правда, за іншого випадку це брехня це означає що він в схемі, і що він у корупції.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування