Міліція вирішила не карати Абдулліну за "бидлячі школи"

Понеділок, 23 грудня 2013, 21:00

Шевченківський райвідділ міліції Києва закрив кримінальне провадження щодо солістки опери Катерини Абдулліної, яка назвала українські школи "бидлячими", через "відсутність складу кримінального порушення".

Як повідомляють "Вести", співачка розповіла, що на її життя закриття кримінального провадження ніяк не позначилося.

"Я про це взагалі не думала. Я зараз зайнята гастролями в Росії та регіонах України і вивченням нового репертуару в Національній опері", - заявила вона.

При цьому головний режисер Національної опери Анатолій Солов'яненко говорить, що в найближчі роки Абдулліна на сцену театру вийде.

"У репертуарі на наступний рік її немає. Можливо, не буде і через рік, бо не можу допустити, щоб глядачі закидали акторів нашого театру яйцями", - зазначив він.

За словами Солов'яненка, солістка опери не спілкується з трупою театру і тримається окремо.

"Звільнити її до того, як її дитині виповниться 14 років, ми, згідно з законом, не можемо (зараз доньці співачки 7 років). Потім - все може бути", - сказав режисер.

Як відомо, Абдуліна назвала українські школи "бидлячими", і тішиться від того, що її донька стала ученицею російської гімназії. Про це йшлося на її Facebook-сторінці.

Після того, як скандальний коментар розійшовся інтернетом, Абдулліна заявила, що не писала в Facebook пост про україномовні школи і її акаунт нібито зламали.

Генеральний директор Національної опери Петро Чуприна висловив обурення такою заявою своєї підлеглої.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...