Правоохоронці побили чоловіка за Майдан. Він помер у лікарні

Вівторок, 24 грудня 2013, 16:03

Правоохоронці побили у Києві чоловіка - Павла Мазуренка - через Майдан, в результаті чого за кілька днів помер від травм.

Про це "Українській правді" повідомила дружина потерпілого Леся Мазуренко.

За її словами, Павло, якому був 41 рік, йшов додому у середу 18 грудня. Неподалік від вулиці Гната Юри недалеко від торгового центру Квадрат і Дитячий світ на Борщагівці його перестріли правоохоронці.

"Він підкреслював, що його побили три правоохоронці у чорній формі з дубинками. Вони підійшли, попросили документи. Павло сказав, що паспорта з собою не має, але є копія. Він її показав", - розповіла Українській правді Леся.

"Але він не з Києва, у нього прописка не київська. Як тільки правоохоронці перевірили копію паспорта, вони одразу заговорили про Майдан. Сказали: "Понаїхали тут на майдан, як ви зі своїм Майданом нам вже набридли". Після цього стали бити його дубинками по голові, потім я так розумію, що він впав, бо його ще й ногами били. А після цього вони утекли", - розповіла дружина.

За її словами, після інциденту Мазуренко сам дійшов до дому, а швидку викликали на наступний день, однак він підписав відмову, бо за словами дружини дуже боїться лікарів і їхати у лікарню не хотів.

Він скаржився на головні болі, нудоту, у суботу 21 грудня він пішов до лікаря, а звідти його направили у лікарню, де після комп’ютерної томографії йому встановили діагноз – струс мозку.

 "Потім швидка, яка його забрала у лікарню, встановили перелом якоїсь кістки у черепі, але я в цьому не дуже розуміюся", - сказала дружина.

Вона також повідомила, що 22 грудня у Павла мали взяти свідчення у зв’язку з побиттям. Однак оскільки Павло помер у цей день, капітан Шевченківського РОВД брав свідчення у дружини. Після цього тіло Павла направили на судмедекспертизу.

ьогодні судмедексперти встановили діагноз – двостороння плевропневмонія. А про черепно-мозкову травму взагалі нічого немає", - обурилась дружина.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:56
оновлюється від 00:04Групи ворожих "Шахедів" атакують Україну – Повітряні сили
02:38
Росіяни атакували Сумщину КАБами, скидали міни
01:42
Канада надасть Україні додатковий пакет підтримки – посол
01:00
футболЛунін видав суперматч і допоміг "Реалу" пройти в серії пенальті "МанСіті" в Лізі Чемпіонів
00:48
Нам треба переграти Путіна в рішучості – Зеленський на засіданні Євроради
00:24
У Чорногорії – третій за останні дні гучний арешт топпосадовців
00:14
футболНімецька "Баварія" обіграла "Арсенал" Зінченка і вийшла в півфінал Ліги Чемпіонів
23:55
Новини економіки 17 квітня: прогноз по урожаю-2024, споживання електроенергії росте через похолодання
23:53
"Україна – не Сирія": Юсов відреагував на слова Терехова, що Харків може стати новим Алеппо
23:32
Закупівельника Міноборони Волошенкова планують звільнити на тлі згадок про його участь в "Антимайдані"
Усі новини...