"Регіоналка" Бондаренко каже, що у побитті Чорновол винна опозиція

Середа, 25 грудня 2013, 10:52

Напад на Тетяну Чорновіл показує, що опозиція не контролює ситуацію в країні, яка склась внаслідок її дій.

Про це заявила заступник Голови парламентської фракції Партії регіонів, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко Партії регіонів, яку цитує прес-служба ПР.

"Сьогодні опозиція розписалася в тому, що не контролює ситуацію. І доказом цьому служить інцидент із громадською активісткою Тетяною Чорновіл" , - заявила вона.

"Незважаючи на те, що громадські лідери беруть участь у масових заворушеннях, б'ють вікна, що неприпустимо, усе ж недозволено вчиняти щодо них насильство " , - переконана вона.

За словами Бондаренко, у сплеску насильства, який став помітним останнім часом, винна опозиція.

"Насильство, яке народилося з подій, що відбуваються в Києві наприкінці листопада - грудні, простимульованих опозицією, зараз у неконтрольованій формі виливається в напади на звичайних людей у звичайному повсякденному житті, на звичайних вулицях", - йдеться в повідомленні.

Регіоналка закликає допомагати міліції в розслідуванні побиття Чорновіл.

"Закликаю також правоохоронні органи з особливою увагою поставитися до розслідування цього інциденту. А Тетяні – якнайшвидше оговтатися від усього, що сталося", - цитує її прес-служба ПР.

Як відомо, вночі 25 грудня невідомі жорстоко побили журналістку, активістку Евромайдана Тетяну Чорновіл. Зараз вона перебуває в реанімації. Опозиція вважає напад замахом на вбивство.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...