У Тернополі проти депутата порушили справу за прапор Євросоюзу над ОДА

Четвер, 26 грудня 2013, 10:49

Проти депутата Тернопільскої облради Степана Барни відкрили кримінальне провадження за підняття прапора Євросоюзу над будівлею облдержадміністрації.

Про це повідомив сам депутат, передає прес-служба "Третьої української республіки".

Як повідомив Барна, йому інкримінують "наругу над державними символами".

"Над спорудою Тернопольскої обладміністрації було вивішено прапор України та ЄС, за що на мене управлінням МВС було порушено провадження за начебто наругу над державними символами", з аявив депутат.

Він повідомив, що проти нього порушили також справи за блокування доріг та за "зловживання службовим становищем" стосовно представників місцевих рад, які були причетні до організації виїзду протестувальників на Євромайдан у Київ.

Крім того, на активістів Володимира Стаюру, Марію Чашку та Марію Бабюк відкрито провадження щодо блокування держустанов.

"На мою думку, влада усвідомила, що прямий розгін акцій протесту - це хибний шлях... Тому вони перейшли в формат залякування учасників акцій на місцях", - висловив здогад Барна.

Як відомо, 12 грудня у Черкасах також відкрили кримінальне провадження за фактом підняття прапора ЄС на флагштоці біля мерії міста.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...