Кличко: Відомство Захарченка вдається до провокацій і покриває злочинців

П'ятниця, 27 грудня 2013, 14:14

Віталій Кличко називає брехливими та безпідставними закиди Чинчина про нібито причетність братів Кличків до кримінальних угрупувань.

Він має намір звертатися до суду з позовом до начальника ГСУ МВС Миколи Чинчина щодо захисту честі, гідності і ділової репутації та з вимогою спростувати недостовірну інформацію, передає прес-служба УДАРу.

"Замість того, щоб провести об'єктивне розслідування і знайти справжніх виконавців і замовників побиття Тетяни Чорновол, відомство Захарченка вдається до звичних провокацій і фактично покриває злочинців. Тому з тим, кому доручили озвучити брехню і нісенітниці, ми говоритимемо в суді", - підкреслив Кличко.

Він зазначив, що МВС сьогодні стало каральним загоном влади і не гребує будь-якими методами у боротьбі з опозицією і громадянами України.

"То "Беркут", виявляється, "обороняється" від мирних студентів, то плетуть якусь маячню, намагаючись перекласти на опозицію причетність до побиття журналістки. Таке враження, що МВС переїхало з вулиці Богомольця на вулицю Фрунзе в один відомий заклад", - наголосив Кличко.

Він зазначив, що "УДАР" вимагає прозорого та об'єктивного розслідування справи про звіряче побиття Тетяни Чорновол. І знайти справжніх виконавців злочину, а не призначити винуватих, щоб вигородити замовників. І ті, й інші повинні понести покарання, - переконаний Віталій Кличко.

"Нехай Захарченко не сумнівається: коли ми змінимо цю владу, легендами про свою нібито правохоронну діяльність він та його сподвижники не відбудуться", - підкреслив Кличко.

Як відомо, у МВС намагаються прив'язати справу про напад на Тетяну Чорновол до депутатів від опозиції.

Перед цією заявою провладні ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах писали, що нібито основною версією нападу на Тетяну Чорновол є ДТП.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News