У Севастополі на УДАРівця "тиснуть" через родину та близьких

Субота, 28 грудня 2013, 18:40

У Севастополі невідомі фарбою розмалювали автівки родичів координатора молодіжного крила партії "УДАР" Дмитра Білоцерковця.

Про це заявив сам активіст, повідомляє прес-служба "УДАРу".

За його словами, на нього тиснуть через членів його родини, близьких та друзів.

"Мене через моїх близьких продовжують залякувати. Майно близьких мені людей пошкоджують, на них тиснуть психологічно", - сказав він.

Білоцерковець нагадав, що не так давно йому також зіпсували автівку, а згодом його родичам почали дзвонити з погрозами.

Також активіст зауважив, що по обох цих фактах вже написав заяви до правоохоронних органів, однак його досі не викликали для надання пояснень.

"За фактом пошкодження автівки ми також будемо звертатися до міліції. Однак, сподівань на те, що цю справу будуть розслідувати  дуже мало", - зазначив Білоцерковець.

Як відомо, раніше у грудні Білоцерковцю телефонували невідомі з погрозами зашкодити життю та здоров'ю.

"15 грудня 2013 року невідома особа з телефонного номеру 0955686781 у період часу з 22:00 до 22:15 зателефонувала моєму родичу (матері) на її номер та погрожувало моєму життю та здоров'ю, а також вимагало, щоб я припинив свою суспільно-політичну діяльність через те, що, як пояснив невідомий, моя діяльність йому не подобається", - йдеться у заяві Білоцерковця.

Перед тим у машині Білоцерковця невідомі прокололи чотири колеса та написали фарбою "УДАР за євромайдан".

Зазначимо, останнім часом поширились напади на євромайданівців на місцях, крім того невідомі підпалюють машини активістів євромайдану.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування