Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Межигір’я приїхали лідери опозиції. Обіцяють привести з собою мільйони

Неділя, 29 грудня 2013, 14:03

Лідери опозиційних сил – Віталій Кличко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок - дісталися Нових Петрівців і пішки йдуть до резиденції Віктора Януковича у Межигір’ї.

Про це повідомляє прес-служба УДАРу.

"Нехай влада не думає, що можна сховатися за високими заборами і не чути  людей. Сьогодні - попереджувальна акція. Вони побачать, як нас багато, і що ми не боїмось. А наступного разу сюди прийдуть мільйони",  – заявив Кличко.

У свою чергу лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив: "Якщо наші вимоги не виконають, наша екскурсія перетвориться на щоденні тури". 

За його словами, вимоги опозиції та учасників Майдану до Януковича - "перша - всі хто бив наших дітей на Майдані, всі хто давав вказівки застосовувати силу, мають відповісти".

"Друга вимога - тих, кого Янукович і його сатрапи посадили до в'язниці, як учасників мирного протесту, необхідно негайно звільнити, згідно з законом, який ми ухвалили в парламенті. Третя - уряд Януковича-Азарова має піти у відставку", - заявив Яценюк і додав: якщо виконання вимог не буде - акції під Межигір'ям будуть постійними. 

"Запам’ятайте знак, який тут розташований - 300 метрів, а далі – тупик. Географія Майдану розширилася – нам до перемоги бракує триста метрів, і ми їх пройдемо", - додав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Після завершення акції під Межигір'ям лідери опозиції закликали учасників завітати до домівок Віктора Медведчука, прем'єра Миколи Азарова та спікера ВР Володимира Рибака.

Фото Валерії Кондратової
Фото Валерії Кондратової

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування