Луценко на Майдані загадав три бажання

Вівторок, 31 грудня 2013, 22:53

Юрій Луценко в новорічну ніч на Майдані Незалежності загадав три бажання, серед яких – друга хвиля революції.

Про це 31 грудня заявив екс-міністр МВС, лідер руху "Третя українська республіка" на головній сцені Києва.

"Янукович украв у нас мрію про Європу, і поставив нам криваву "йолку". Він думав що в Малоросії буде панувати страх і крадене бабло. Але він прогадав. У цій країні є мільйони вільних громадян, людей, які точно знають, що вони є владою в цій країні а не тимчасова мафія з Межигір’я, яка захопила владу", - сказав Луценко.

Реклама:

Екс-міністр подякував кожному, "хто відчув себе вільною людиною і стоїть на Майдані".

Він згадав, як три роки тому 31 грудня відзначав 5-тий день перебування в Лук’янівському СІЗО і вишкрябав на стіні в камері слова геніальної поетеси Ліни Костенко.

"Не допускай такої мислі,

ВІДЕО ДНЯ

Що Бог покаже нам неласку.

Життя людського строки стислі.

Немає часу на поразку".

За словами Луценка, він три роки мріяв, щоб люди зібралися на Майдані

"Сьогодні Україною шириться епідемія свободи й гідності. На майданах стоять тисячі людей. Саме це почуття єдиної української родини є нічним кошмаром Януковича. Коли Україна від Заходу до Сходу від Півночі до Півдня стане єдиною, в той момент наступить смерть межи гірської мафії"

Луценко зі сцени загадав три бажання:

"Перше, щоб звільнилися з неволі  Юлія Тимошенко, чотири "в’язні Банкової", які сьогодні відзначають Новий рік в казематах, а також усі невинно посаджені цим режимом українці".

"Друге, щоб у найближчий час почалася друга хвиля революції. На ведмедя можна ходити в два способи. З рогатиною, але там на Межигір’ї стоїть спецназ і терикон краденого бабла. Але немає такого спецназу, яка зупинить іншу тактику полювання на ведмедя – укус мільйонів бджіл", - сказав Луценко.

"По всій Україні, всі бджоли в січні мають кусати українську мафію скрізь. Жодна міліція не втримає всю протяжність українських автошляхів, залізниць, адміністративних будинків і маєтків нашої розкраденої країни. Нас мільйони. У січні ми почнемо новий наступ", - наголосив політик.

"Третє бажання - про нову європейську Україну, яку ми з вами заслужили. Це наша реконкіста наша земля, наша перемога", - зазначив Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування