Тимошенко припиняє голодування

П'ятниця, 6 грудня 2013, 15:39

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка 25 листопада оголосила голодування, 6 грудня припинить свою акцію протесту на прохання Євромайдану.

Про це сказала її донька Євгенія Тимошенко на брифінгу перед харківською лікарнею після відвідування матері, повідомляє УНІАН.

Вона зазначила, що передала матері петицію від київського Євромайдану з проханням припинити голодування та зберегти своє здоров'я та життя.

"Вона сказала, що заради прохання людей, тому що вона голодувала на знак солідарності з ними, буде сьогодні припиняти голодування", - сказала донька Тимошенко.

За її словами, стан її матері критичний, вона не пересувається самостійно.

Як відомо, Юлія Тимошенко 25 листопада оголосила голодування на підтримку підписання Угоди про асоціацію з ЄС на саміті "Східного партнерства" у Вільнюсі 29 листопада, адже 21 листопада влада призупинили підготовку до цього.

Тоді ж на майдани по всій країні почали виходити прихильники євроінтеграції, а після жорстокого розгону мирної акції протесту в ніч на 30 листопада люди по всій країні вийшли на масові мітинги, найбільший із яких – у Києві.

Увечері 4 грудня присутні на Майдані Незалежності на прохання Олександра Турчинова підтримали заклик до Юлії Тимошенко припинити голодування. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...