ЗМІ: Янукович і Ко в Межигір'ї обговорювали можливий розгін Майдану

Понеділок, 9 грудня 2013, 14:12

У президента обговорювалися плани "ведення ситуації в конституційне русло ", що припускають можливість зачистки Євромайдану.

Про те повідомляє ZN.UA.

За інформацією видання, в понеділок вранці в резиденції президента Віктора Януковича "Межигір'я" відбулася нарада за участю керівництва силових міністерств і відомств.

Зокрема, на нараді були присутні керівники МВС, Управління держохорони, Генпрокуратури, а також прем'єр Микола Азаров і секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв.

Очевидно, що саме у зв'язку з цим було скасовано проведення щотижневого "малого Кабміну" - засідання у глави уряду Миколи Азарова.

У президента обговорювалися плани "введення ситуації в конституційне русло", що припускають можливість зачистки Євромайдана і звільнення адмінбудівель у центрі Києва, що зайняті мітингувальниками.

"ZN.UA невідомо остаточне рішення, прийняте на нараді, однак сам факт її проведення свідчить про те, що будь-який подальший сценарій подій на Майдані буде реалізований з відома і схвалення глави держави", - пише видання.

Джерело газети в МВС припустило, що "розробка комплексу рішучих заходів щодо введення ситуації в конституційне русло найімовірніше буде відкладена до проведення круглого столу" .

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування