Тягнибок розповів про "красномовних агентів" влади на Майдані

П'ятниця, 10 січня 2014, 07:42

На Майдан засилають "красномовних агентів" влади, які поширюють чергові заклики про безпартійність та безпорадність протестів.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, повідомляє прес-служба партії.

Тягнибок вважає такі дії "вже перевіреною технологією Банкової".

За його словами, влада використовує провокаторів, які розповсюджують інформацію про необхідність відокремлення політичного та громадського секторів протестного руху, поразку та безперспективність подальшої боротьби.

"Сюди засилають вельми красномовних агентів, які вміють легко втиратися в довіру. Ці люди з посмішкою дуже гарно описують, що опозиція "зливає" Майдан, закликають їхати додому та припиняти боротьбу", - розповів Тягнибок.

"Якщо ви чуєте подібне – знайте, що перед вами провокатор. Чиніть таким людям спротив", – закликав він.

Тягнибок навів низку прикладів, коли влада, використовуючи такі ж технології, зводила нанівець протести афганців та чорнобильців, студентів, підприємців.

"Зараз не час висувати одне одному ультиматуми та вимоги. Якщо ми не будемо єдиними – наша боротьба не матиме результату", – підкреслив він.

Як відомо, у четвер поки маловідома Громадська рада Майдану висунула опозиції ультиматум з вимогою визначити єдиного кандидата у першому турі президентських виборів 2015 року і добитись розпуску парламенту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування