Машини Автомайдану "поламалися" перед "Беркутом"

П'ятниця, 10 січня 2014, 19:50

Машини "Автомайдану" заблокували автобуси з "Беркутом", які були під Києво-Святошинським судом, що засудив "васильківських терористів" до 6 років в’язниці.

"Біля Святошинського відділку на Проспекті перемоги, 109, випадково поламались машини Автомайдану, заблокувавши автобуси з Беркутом", - повідомляє активіст "Автомайдану" Олександр Кравцов у Facebook.

Машини Автомайдану зламалися перед Беркутом, заблокувавши міліціонерам виїзд
Машини Автомайдану зламалися перед "Беркутом", заблокувавши міліціонерам виїзд. Фото Кравцова

Як показує "Громадське ТБ" в прямому включенні, кілька десятків машин "Автомайдану" стоять там. Блокування триває хвилин 40, тобто приблизно з 20-ї вечора.

Активісти Афтомайдану розмовляють із беркутівцями
Активісти "Автомайдану" розмовляють із "беркутівцями". Скрін-шот із трансляції "Громадського ТБ"

Активіст Андрій Деліженко сказав, що автомайданівці викликали евакуатор, щоб відвезти поламані машини на СТО.

Перед тим два автобуси "Беркуту", що були під Києво-Святошинським судом, під'їхали під Святошинський райвідділок, повідомив ЄвроМайдан

Як відомо, Києво-Святощинський райсуд 10 січня засудив так званих "васильківських терористів" Володимира Шпару, Ігоря Мосійчука та Сергія Бевза до 6 років ув’язнення.

Присутні у суді та під судом активісти обурилися цим вироком, кричали "Ганьба!" і "Банду геть!", заблокували суд, аби не пропустити автозак. Під судом сталася сутичка, "Беркут" бив людей, як кажуть очевидці, без розбору. До лікарні потрапили щонайменше 5 людей, постраждали й інші – зокрема, депутати та журналісти.

Після цього машини Автомайдану "зламалися" на проспекту Перемоги в Києві, заблокувавши декілька автобусів "Беркут" біля райввіділку МВС.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News