Депутат ЄП: Важко змиритися з тим напрямком, в якому рухається Україна

Субота, 11 січня 2014, 10:57

Польський депутат Європарламенту Павел Коваль заявив, що йому важко погодитися з тим напрямком, в якому рухається Україна, та висловив підтримку Юрієві Луценко, який постраждав у сутичці під Святошинським РВВС.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

 

"Важко прийняти напрямок, в якому рухається Україна. Луценко - друг, відповідальний політик та хороша людина. Юрій, ми з тобою", - йдеться в повідомленні Коваля.

Як відомо, під Святошинським РВВС у Києві "Беркут" побив Юрія Луценка та ще мінімум трьох людей. За попередніми даними, постраждало 11 мітингувальників. Точну кількість постраждалих силовиків МВС не оприлюднює, лише зазначає, що "близько двох десятків працівників "Беркуту" отримали різні ушкодження".

Протистояння почалося з того, що автомайданівці заблокували автобуси з "Беркутом" під відділком, оскільки ці правоохоронці, за їхніми даними, причетні до побиття людей під Києво-Святошинським судом.

У п’ятницю цей суд засудив "васильківських терористів" до 6 років в’язниці.

Працівники міліції "у жорсткій формі" вивели з зали суду підсудних. Почалася колотнеча. Працівники міліції почали бити присутніх. Потім сутички продовжилися поза залою суду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування