Луценка перевели з реанімації до палати

Субота, 11 січня 2014, 17:23

Екс-главу Міністерства внутрішніх справ Юрія Луценка перевели з реанімації в палату.

Про це повідомив екс-міністр охорони здоров'я, народний депутат Партії регіонів Юрій Поляченко, цитує його прес-служба політсили.

"Кілька годин тому я був у лікарні, де спілкувався з Юрієм Луценком (колись ми разом працювали в уряді) і з його дружиною та був присутній на консиліумі своїх колег-лікарів. На даний час стан Юрія Віталійовича стабільний, його переводять із реанімації до палати", - розповів він.

Інформацію про переведення Луценка у палату підтвердили в офіційному Twitter "Третьої української республіки", зазначивши, що екс-міністр буде в окремій палаті під особливим наглядом лікарів.

Раніше дружина Луценка Ірина повідомила, що її чоловік знаходиться в стані середнього ступеню тяжкості.

"Такий діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, рвана рана, яку зашили, три гематоми підшкірні - наголошую, не внутрішньочерепні, також забої та синці", - розповіла дружина Луценка.

Як відомо, під Святошинським РВВС у Києві "Беркут" побив екс-міністра МВС Юрія Луценка та ще інших активістів. Постраждало також троє депутатів від "Свободи" та журналісти. 

17 активістів звернулися по допомогу до медиків.

У прес-службі Міністерства внутрішніх справ не назвали точну кількість травмованих силовиків, однак заявили, що "близько двох десятків працівників "Беркуту" отримали різні ушкодження, одного із них госпіталізовано із переломом ноги".

Протистояння почалося з того, що автомайданівці заблокували автобуси з "Беркутом" під відділком, оскільки ці правоохоронці, за їхніми даними, причетні до побиття людей під Києво-Святошинським судом.

У п’ятницю цей суд засудив "васильківських терористів" до 6 років в’язниці.

Працівники міліції "у жорсткій формі" вивели з зали суду підсудних. Почалася колотнеча. Працівники міліції почали бити присутніх. Потім сутички продовжилися поза залою суду.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування