ЄС та США мають надати дієву підтримку, щоб Монако не стало Монакієво - Томенко

Неділя, 12 січня 2014, 10:36

Для того, щоб боротьба проти режиму Януковича була успішною, необхідно більш дієва підтримка ЄС та США

Про це заявив нардеп Микола Томенко, повідомляє прес-служба політика.

"Ідеальним рішенням було би введення санкцій проти ключових гравців нинішньої влади. Ми прекрасно розуміємо, що як тільки будуть заблоковані рахунки "покращувачів" українського життя, одразу ситуація радикально зміниться", – зазначив Томенко.

Він висловив переконання, що європейські та американські політики ближчим часом будуть діяти більш жорстко та адекватно по відношенню до українських високопосадовців, слова яких у справі євроінтеграції розбігаються із діями.

Також, на його думку, оскільки з боку влади триває "протистояння євроінтеграції та посилення залежності від Росії, було би правильно прийняти рішення у європейських країнах відмовити у видачі віз їм та членам їхніх родин, які їздять у Європу на відпочинок, лікування або навчання".

"Якщо урядовці переконливо доводять, що для нас правильний шлях – лише разом з Росією, то хай відпочивають, скажімо, в Калузі, а не у Відні, в Сочі, а не в Монако. … Адже народ вже жартує, що кількість дорогих автомобілів представників донецького регіону в Монако настільки збільшилась, що буде підніматися питання перейменування її в Монакієво", – зазначив Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News